fbpx

Tag Archives: Ekonomi

Këto janë 10 orientimet programore ekonomike të LDK-së për nivelin lokal

lumir abdixhiku_infoglobi

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) ka shpalosur të shtunën orientimet e saj programore të fushës së ekonomisë për Zhvillimin Ekonomik Lokal. Në platformën që u shpalua nga deputeti i LDK-së , Lumir Abdixhiku janë reshtuar dhjetë pika programore. 1. Zhvillimi dhe funksionalizimi i zonave ekonomike 2. Rishikimi i taksave komunale …

Lexo më shumë

Kosova pa ekonomi të fortë prodhuese

Përfaqësues të bizneseve në Kosovës thonë se politikat e Qeverisë së Kosovës që nga paslufta deri më tani nuk arritën të krijojnë strategji dhe hapësirë të mjaftueshme për të zhvilluar ekonominë dhe prodhimtarinë vendore. Sipas tyre, si pasojë e kësaj, produktet e Kosovës kanë një konkurrencë të dobët karshi produkteve …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!