fbpx

Tag Archives: eklipset

Pikëpamje: Çdo gjë për eklipset

Eklipset dhe errësira shqetësuese që ata shkaktojnë, gjithmonë kanë frymëzuar frikë dhe habi Jo më kot fjala anglisht për eklips vjen nga termi grek për braktisje. Në ato momente të errësirës, shikuesit duhet të rikalibrojnë ndjenjën e qëndrueshmërisë dhe të kuptojnë se ata jetojnë në një univers me objekte qiellore …

Lexo më shumë