Tag Archives: Ekip Uniteti

Në dialog pa Ekip Uniteti

Thaci_Mogherini

Faza e ardhshme e dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë në Bruksel do të jetë proces mjaft i rëndësishëm për vendin dhe për përfaqësimin e Kosovës, platformën dhe qasjen në këtë proces, do të jetë i nevojshëm konsensusi i të gjithë faktorëve politikë, vlerësojnë zyrtarë të Qeverisë së Kosovës dhe të …

Lexo më shumë