fbpx

Tag Archives: EDUKIM

Si të fitoni respektin e fëmijëve

Respekti nuk fitohet dot me urdhra dhe komanda, edhe pse shumë prindër e provojnë pikërisht këtë. Mos gaboni më. Ekzistojnë mënyra për t’i detyruar fëmijët që t’ju respektojnë. Respektoni fëmijët: edhe pse kjo qasje mund të ndryshojë nga fëmija në fëmijë, mos i fyeni apo turpëroni. Nëse doni t’ju respektojnë, …

Lexo më shumë