fbpx

Tag Archives: Dyshi

Dushi shpjegon votat

zgjedhjet, kosove, 2014

“Votat me kusht dhe ato me postë si përqindje nuk e ndryshojnë rezultatin. Të paktën kjo ka qenë përvoja jonë në të kaluarën. Gjasat që ai të ndryshojë janë minimale”, thotë Florian Dushi nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Mirëpo, ai ka pranuar se rritja sinjifikante e numrit të votave në …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!