fbpx

Tag Archives: dyri

Ju dridhet syri, ja zgjidhja

Dridhja e syve mund të jetë gjithashtu një simptomë e kushteve të caktuara të syrit, duke përfshirë glaukomën, blefaritin (inflamimin e qepallave), uveitën (një lloj tjetër inflamimi në sy) ose konsumim i kornesë. Kur të shkoni tek mjeku “Dridhjet zakonisht janë beninje dhe duhet të zgjasin vetëm disa javë”, thotë …

Lexo më shumë