fbpx

Tag Archives: dy të arrestuar

Operacioni “Rekrutimi”, 2 të arrestuar

vlore_infoglobi

Një punonjës i policisë ushtarake në Vlorë është arrestuar për korrupsion. Sipas policisë së Vlorës, ai është vënë në pranga në sajë të operacionit “Rekrutimi”. Deraldo Kamberi 23 vjeç, me detyrë punonjës i Policisë Ushtarake në Vlorë dhe Erlind Varfi, 23 vjeç, nga Vlora, në bashkëpunim me njëri- tjetrin i …

Lexo më shumë