fbpx

Tag Archives: dush gashi

Ambasadori, i cili lante xhama

Bashkëbisedim me ish-disidentin, ish-diplomatin, ish-profesorin universitar e pastruesin e dikurshëm të xhamave – njëherë për ekzistencë (në Pragë) e pastaj për humanizëm (në Londër) dhe bashkëpunëtorin e Havelit – Pavel Seifter Intervistuan: Evliana Berani dhe Dush Gashi “Havel asgjë nuk mbante për vete. Madje, ne kishim problemin tjetër. Shpeshherë i …

Lexo më shumë