fbpx

Tag Archives: duart

A lexohet karakteri nga madhësia e duarve

duart

Duket se madhësia e duarve tregon diçka për personalitetin tuaj. Njerëzit me gishta më të mëdhenj janë më kurioz, përderisa ata me më të shkurtër kanë tendencë për t’u bërë udhëheqës të mrekullueshëm. Ata me duar më të shkurtra rrezikojnë më shumë, janë të mrekullueshëm, u pëlqejnë aventurat dhe marrëdhënien …

Lexo më shumë