Tag Archives: drunjet

Epoka e drunjëve

drunjt, karboni, ajri, toka

Vetë me drunjë ulim CO2 Një ekip studiuesish ka përllogaritur se ka mjaftueshëm vend në Tokë për të mbjellë drunjë në gjendje që të thithin dy të tretat e karbonit të pranishëm në atmosferë, një zgjidhje ndaj ngrohjes klimatike. Studimi, i zhvilluar nga profesorët e universitetit “ETH Zurich” dhe i …

Lexo më shumë