fbpx

Tag Archives: dosje

Qindra dosje të Sigurimit të manipuluara, gjermanët në Tiranë për verifikime

Hapja e Dosjeve të Sigurimit rikthen ethet dhe tensionin në radhët e politikës shqiptare. Autoriteti për Informim ka nisur punën për grumbullimin e dosjeve dhe rezulton se shumë prej dokumenteve janë zhdukur, dëmtuar dhe manipuluar. Anëtarët e Autoritetit prej disa ditësh kanë zhvilluar trajnime në Gjermani dhe Berlini shumë shpejt …

Lexo më shumë