fbpx

Tag Archives: dorës

Si të lexojmë vijat e dorës?

hiromantia, vijat e dorës

“Leximi” i tre vijave kryesore të dorës dhe lidhja e tyre simbolike me mënyrën tonë të jetesës E dinit që sa herë jemi të zemëruara ose të shqetësuar, duart skuqen, ndërsa kur jemi të trishtuar ato zverdhen? Ndoshta jo. Për shumë nga ne duart janë thjesht “mjete pune”, për të …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!