Tag Archives: dorëheqja

Jep dorëheqje nënkryetari i parë i Vetëvendosjes, Dardan Sejdiu

Dardan Sejdiu, Vetëvendosje

Në Vetëvendosje ndodhi edhe një dorëheqje. Nënkryetari i parë i lëvizjes Vetëvendosje, Dardan Sejdiu dha të enjten dorëheqje nga të gjitha funksionet në këtë parti politike. Në një letër dërguar kryesisë së lëvizjes Vetëvendosje, ai thekson se “përkundër korektësisë dhe vullnetit për të kontribuar në zgjidhjen e problemeve të brendshme, …

Lexo më shumë

Ka dhënë dorëheqjen kryetari i Gjyqtarëve të EULEX-it, Malcolm Simmons

Malcolm Simmons_infoglobi

Ka dhënë dorëheqjen kryetari i Gjyqtarëve të EULEX-it, Malcolm Simmons. Lajmin e ka publikuar e përditshmja franceze “Le Monde”. “Javëve të fundit, kam raportuar disa raste korrupsioni brenda misionit. Në veçanti, kam ngritur çështjen e hakimit të e-mailit tim nga një tjetër gjyqtar i EULEX-it. Kam kërkuar nga Zyra Britanike …

Lexo më shumë

Studentët – nuk mjafton dorëheqja

protesta e studenteve

Menjëherë pas dorëheqjes së prof. Ibrahim Gashit nga posti i Rektorit të Universitetit të Prishtinës, kanë filluar reagimet , të cilat ishin po aq të ndara sa ishte edhe opinioni përktazi me protestat e një grupi të studentëve dhe përfaqësuesve të shoqërisë civile të Kosovës. Aktualisht  para Rektoratit studentët po kremtojnë  …

Lexo më shumë

Dorëhiqet edhe Prorektori Nuri Bexheti

protesta

Prorektori i Universitetit të Prishtinës – “Hasan Prishtina”, Nuri Bexheti, i është drejtuar përmes një kumtese strukturave udhëheqëse të këtij universiteti dhe opinionit publik. “I ndërgjegjshëm për situatën e krijuar në Universitetin e Prishtinës ‘Hasan Prishtina’ dhe duke mos e përjashtuar veten as nga sukseset e as nga dështimet e …

Lexo më shumë