fbpx

Tag Archives: dokumente

Deputeti Sejdiu publikoi dokumente të betimit të gjyqtarëve serbë te presidenti Thaqi

thaqi_infoglobi

Më 24 tetor, 40 gjyqtarë dhe 13 prokurorë nga komunitetet joshumicë, kryesisht të përkatësisë serbe nga veriu i Kosovës kishin bërë betimin para Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, për integrimin e gjyqësorit në veri që ndërlidhet me zbatimin e Marrëveshjen për Drejtësi, të arritur në Bruksel, më 10 shkurt 2015, …

Lexo më shumë