fbpx

Tag Archives: doktorata

Kandidatë për doktorata me notë më të ulët se 8. 0

rektorati, up, studentet, doktorata

Përgjegjësit e dekanateve të fakulteteve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” kanë propozuar në komisionet vlerësuese kandidatë për t`u pranuar në doktoraturë, në kundërshtim me kriteret e përcaktuara në konkurs në bazë të ligjit. Jashtë logjikës normale dhe juridike, ato u miratuan nga Senati I Universitetit të Prishtinës. Të propozuarit, …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!