fbpx

Tag Archives: DnV

Befasohet DnV: Pse rinumërim të plotë të votave në Prishtinë e Prizren ?

zgjedhje

Demokracia në Veprim (DnV) është shprehur e befasuar me vendimin e autoriteteve qëndrore për rinumërimin e votave në Komunë Prishtinës. InfoGlobi ju sjell të plotë Komunikatën e DnV-së: Demokracia në Veprim (DnV) gjatë vëzhgimit të procesit të votimit dhe numërimit në ditën e zgjedhjeve për raundin e dytë për kryetarë …

Lexo më shumë