fbpx

Tag Archives: DNA

Ellis: DNA e njeriut u krijua nga alienët

DNA

DNA vazhdon të intrigojë shkencën dhe pseudoshkencën. Zhvillimi i aftësisë për t’i shprehur mendimet përmes gjuhës së shkruar është një nga mënyrat e para në të cilat njeriu u dallua nga mbretëria e kafshëve. Pesëmijë vjet që nga atëherë, njerëzit kanë zhvilluar elektricitetin, kanë ndarë atomin, kanë zhvilluar kompjuterë dhe …

Lexo më shumë