fbpx

Tag Archives: djepi

Ninullat-këngët e djepit

djepi

Këngët popullore këndohën në raste e momente të ndryshme të jetës së njeriut, dhe klasifikohën në tri grupe të mëdha: në këngë kalendarike, këngë jokalendarike dhe këngë sipas përdorimit të tyre. Në këngët jokalendarike bëjnë pjesë të gjitha këngët që interpretohën në jetën e njeriut pa u lidhur në kohë …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!