fbpx

Tag Archives: divorci

Smë duhet burri i mirë

emiratete arabe, divorci, martesa

Bashkëshorti nuk zihet me të, nuk i bërtet kurrë dhe është gjithmonë i sjellshëm Një grua në Emiratet e Bashkuara Arabe ka kërkuar divorcin sepse burri i saj tregon “dashuri të tepruar” duke e ndihmuar me punët e shtëpisë dhe duke e “mbytur” me dhurata. Gjithashtu, ajo i tha një …

Lexo më shumë