fbpx

Tag Archives: divorce

Pse dështojnë lidhjet bashkëkohore

Ekzistojnë 4 lloje çiftesh

Përqindja e divorceve dhe e prishjes së lidhjeve të dashurisë dallon nga shteti në shtet, por e përbashkëta e vendeve të ndryshme të botës është se ndarjet po shënojnë rritje.  Sipas një profesori të psikologjisë sociale, ne thjeshtë jemi idealistë. Eli Finkel, i cili ligjëron në Universitetin Northwester, beson se …

Lexo më shumë