fbpx

Tag Archives: diplomatët

Diplomatët porosisin Kosovën: Suspendoni të akuzuarit, shkarkoni të dënuarit

flamujt BE e Kosova

Përfaqësuesja e Bashkimit Evropian, misioni EULEX dhe shefat e misioneve të BE-së në Kosovë kanë lëshuar një deklaratë të përbashkët për Ditën Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit.   Deklarata e përbashkët: “Të shtunën, më 9 dhjetor shënojmë Ditën Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit, për të theksuar se duke i thënë JO korrupsionit i themi …

Lexo më shumë