fbpx

Tag Archives: Dino Asanajt

Intervistohen “sekserët” e Dino Asanajt

Provat e mbledhura deri tash konsiderohen të shumta për ngritje të aktakuzës. Prokuroria ka mbyllur ciklin e marrjes në pyetje të të dyshuarve për kërkim parash nga zëvendëskryeministri Behgjet Pacolli dhe biznesmeni Remzi Ejupi. I fundit, që në cilësinë e të dyshuarit për shpërdorim të detyrës zyrtare ose autorizimit dhe …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!