fbpx

Tag Archives: dimerore

Pajisjet dimërore, prej 15 nëntorit ju presin dënime të ashpra

goma_dimerore

Me qëllim të sensibilizimit të shoferëve dhe qytetarëve të cilët lëvizin në rrugë, brenda periudhës 6-mujore (15 nëntor – 15 mars), secili shofer obligohet me ligj që të bartë pajisjet dimërore në mënyrë që t’u përshtaten kushteve të rrugës për ngasje të sigurt. Asociacioni Kosovar i Motorizimit (AMRKS) përmes broshurave …

Lexo më shumë