fbpx

Tag Archives: detyrat

Si t’i ndihmoni fëmijët me detyrat?

detyrat

Të mësuarit nuk kufizohet vetëm me shkollën. Specialistët mendojnë se duhet kontrolluar edhe procesi jashtëshkollor. Objektivi kryesor i detyrave të shtëpisë është përfundimi i një pune nga fëmija në mënyrë të pavarur nga mësuesi, prindi apo kujdestari tjetër. Në këtë mënyrë fëmija mund të shtojë njohuritë e marra dhe të …

Lexo më shumë