fbpx

Tag Archives: Detorit

Detroit, simpozium për Skënderbeun

Skënderbeu

Diaspora shqiptare e Amerikës përkujtoi javën që shkoi 550-vjetorin e vdekjes së Skënderbeut me një simpozium në zonën e Detroitit të shtetit Miçigan. Kjo ngjarje mblodhi studiues nga SHBA, Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe nga arbëreshët e Italisë. Simpoziumi u mbajt në kishën katolike Zoja Pajtore në Detroit, me nismën e …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!