fbpx

Tag Archives: detio

Plagët shërohen në deti

veteranet, invalidet, uck, qeveria, deti

Rreth 400 mijë euro për invalidët dhe familjet e dëshmorëve – Veteranët kërkuan që edhe ata të dërgohen në deti Qeveria e Kosovës, i ishte përgjigjur pozitivisht kërkesës së Shoqatave të Dala nga Luftës për tua paguar rehabilitimin në bregdet dhe në banja. Janë rreth 400 mijë euro të nada …

Lexo më shumë