fbpx

Tag Archives: deputetët

Pensioni i deputetëve 400 euro

Kryetari i nën-komisionit për Mandate, Imunitete dhe Rregullore të Punës, Armend Zemaj tha se prej pagës së deputetëve në vlerë prej 1294 eurove neto, tash në  draftligjin e ri parashihet që 30% e kësaj page të jetë pensioni i deputetëve, që i bie 400 euro. Ai tha se në këtë …

Lexo më shumë