fbpx

Tag Archives: Depresioni

Presidentët amerikanë që kanë vuajtur nga depresioni (Video)

Para se të udhëhiqnin Amerikën përmes krizave kombëtare, presidentët Abraham Lincoln, Franklin Roosevelt dhe Lyndon Johnson janë transformuar nga trauma personale, shkruan curiosity. Historiania Dosi Kearns Goodwin zbulon si kanë qenë këta burra prapa pamjes së presidentit. “Ata kanë qenë në depresion, pothuajse gati të braktisin jetën e tyre publike, …

Lexo më shumë

Lexoni cilat janë shenjat e depresionit

“Mjekët janë përgjithësisht të prirur të mendojnë për vizitën mjekësore vetëm si vlerësim të shqetësimeve organike duke neglizhuar jo vetëm depresionin, por edhe çrregullime të tjera mendore, të cilat kontribuojnë në këqmenaxhimin e sëmundjes, pasi janë faktorë që e shtyjnë pacientin drejt sjelljeve jo të shëndetshme si pirja e duhanit, …

Lexo më shumë