fbpx

Tag Archives: depresion

Hap përpara në trajtimin e depresionit

depresion

Shkencëtarët pohojnë se  do të gjejnë mundësinë e përshkrimit të terapisë individuale për pacientët që vuajnë nga depresioni dhe shpjegojnë arësyet përse ky lloj i terapisë duhet të ‘individualizohet’. Studimi i radhës i publikuar në revistën ‘Current Biology’ shpalon se një dozë e vetme e anti depresantëve që përdoret më …

Lexo më shumë