fbpx

Tag Archives: Depleted Uranium

Mezelxhiu: Në Kosovë pati raste kur u gjetën mbetje Çernobili, e jo edhe uranium të varfëruar !

Beqir Mezelxhiu

Agjencia për Mbrojtje nga Rrezatimi dhe Siguri Bërthamore ka bërë analiza të vazhdueshme të ujit dhe të dheut në të gjitha rajonet e Kosovës, dhe sipas rezultateve, asnjë mostër nuk ka rezultuar se në Kosovë ka mbetje të uraniumit të varfëruar. Kështu ka deklaruar Beqir Mezelxhiut, kryeshef i kësaj agjencie. …

Lexo më shumë