fbpx

Tag Archives: denimet

Vetëvendosje: Dënimet e aktivistëve tonë janë politike

vetevendosje, denimet,konferenca

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Visar Ymeri gjatë një konference të jashtëzakonshme për media ka thënë se dënimi që sot Gjykata Themelore e Prishtinës shqiptoi për aktivistët e Vetëvendosjes, është një dënim ‘kryekëput politik’. “Dënimi i sotëm i katër aktivistëve të Vetëvendosjes si dhe pastaj burgosja e tre prej tyre, nga …

Lexo më shumë

Parashikimi i lëndëve shpëton të papërgjegjshmit nga dënimet

denimet

Vjetërsimi i lëndëve nëpër gjykatat e Kosovës u ka mundësuar personave të caktuar, përfshirë edhe ish-udhëheqës të institucioneve dhe ndërmarrjeve publike, që të shmangin vuajtjen e dënimeve të shqiptuara. Duke i shfrytëzuar mundësitë ligjore, personat e dënuar, në shumë raste, janë larguar nga Kosova dhe kanë pritur vitet e nevojshme për ekzekutimin …

Lexo më shumë