fbpx

Tag Archives: dëmshpërblim

Polonia i kërkon Gjermanisë dëmshpërblim prej 1 bilionë dollarësh

dollare

Qeveria polake mund të rihapë çështjen e dëmshpërblimeve të Luftës së Dytë Botërore nga Gjermania, deklaroi sot shefi polak i diplomacisë, Witold Waszczykowski. Këto deklarata vijnë në një kontekst tensionesh mes Polonisë dhe Bashkimit Evropian, tensione të rritura pas deklaratave të fundit të kancelares Angela Merkel. Duke u shprehur shumë …

Lexo më shumë