fbpx

Tag Archives: dementia

Neurologu i famshëm: Njerëz kujdes, demenca po ju vret!

neurologu Shakir

Shpesh atë harresën te prindërit apo gjyshërit tanë, ia atribuojmë shenjave të plakjes. Ndërkohë që organizata të ndryshme botërore, si edhe shumë neurologë bëjnë thirrje për më shumë vëmendje ndaj shëndetit mendor. Presidenti i Federatës Botërore të Neurologjisë, Prof.Dr.Raad Shakir thotë se shoqëria dhe shteti duhet t’i kushtojnë më shumë vëmendje …

Lexo më shumë