fbpx

Tag Archives: dekretim

Dekretohet Enver Peci

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, sot ka dekretuar Kryetarin e Gjykatës Supreme të Kosovës, Enver Pecin. Në betimin solemn para presidentit Thaçi, Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, është zotuar se gjatë kryerjes së detyrës do t’i qëndrojë besnik Kushtetutës së Republikës së Kosovës dhe do të ushtrojë funksionin e …

Lexo më shumë