Tag Archives: deficiti

Anëtaret e Eurozonës mund t’i thejnë rregullat e deficitit

KE, Komisioni Evropian

Buxhetet kombëtarë të 6 vendeve anëtare të Eurozonës mund të thyejnë rregullat për deficitin vitin që vjen, paralajmëron Komisioni Europian, duke shtuar se edhe Italia, Franca dhe Belgjika mund të dështojnë të ulin borxhet publike në linjë me kërkesat. Komisioni ka analizuar projekt-buxhetet për 2018-ën të të gjithë vendeve përveç …

Lexo më shumë