fbpx

Tag Archives: decertifikimi

Shqyrtohet decertifikimi i 86 kandidatëve

KQZ

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e radhës, të kryesuar nga kryetarja Valdete Daka, shqyrtoi dy rekomandime të Zyrës për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim. Siç mësohet nga komunikata e lëshuar pasditen e sotme, në fillim, KQZ miratoi rekomandimin për decertifikimin e 5 kandidatëve të subjekteve politike të ndryshme, …

Lexo më shumë

Skandaloze: 86 kandidatë me Aktgjykim të formës së prerë nga gjykatat

decertifikimi, gjykata

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e radhës, të kryesuar nga kryetarja Valdete Daka, shqyrtoi dy rekomandime të Zyrës për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim. Siç mësohet nga komunikata e lëshuar pasditen e sotme, në fillim, KQZ miratoi rekomandimin për decertifikimin e 5 kandidatëve të subjekteve politike të ndryshme, …

Lexo më shumë