Tag Archives: davos

Davosi dhe temat e debateve

davos

Forumi Ekonomik Botëror në Davos po prezantohet këtë vit me shumë pasion. Në rend dite janë temat si papunësia dhe dallimet mes të pasurve dhe të varfërve. Klaus Schwab, themelues i Forumit Ekonomik Botëror (WEF), kërkoi nga pjesëmarrësit që në fillim që në Davos të mos koncentrohen vetëm tek ekonomia. …

Lexo më shumë