fbpx

Tag Archives: David McAllister

Mcallister: BE s’do të detyrojë Kosovën dhe Serbinë për asociacionin

David McAllister

Raportuesi i Parlamentit Evropian për Serbinë, David McAllister, tha se negociatat për anëtarësimin e Serbisë në BE kërkojnë lëvizje të vazhdueshme drejt marrëdhënieve më të mira me Kosovën. “Normalizimi i marrëdhënieve duhet të shkojë në dobi të qytetarëve të Serbisë dhe Kosovës dhe është thelbësor për ruajtjen e paqes dhe …

Lexo më shumë

McAllister: Për Kosovë e Serbi -marrëveshje të detyrueshme ligjore

David McAllister

David McAllister për kushtet të cilat Serbia duhet t’i plotësojë në procesin e integrimit në Bashkimin Evropian. Diskutimi për Kosovën një nga parakushtet kryesore për Serbinë. DW: Ju keni vizituar Serbinë dhjetë ditë më parë, dhe tani ktheheni përsëri. A tregon për diçka specifike ky aktivitet i shpeshtë? David McAllister: Që …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!