fbpx

Tag Archives: Dardan Sejdiu

Sejdiu i shpjegon pesë kushtet e PSD’së për votimin e ligjit për buxhetin

dardan sejdiu, psd

“Në njërën anë: propagandë, manipulim, falsitet dhe demagogji. Populizëm djathtist. Profeci sektare për të grishur ithtarët. Pazar për vota personale. Asnjë rezultat për Republikën. Në tjetrën anë: politika publike, propozime, ide, alternativa. Negociata për zgjidhje të pabarazive dhe padrejtësive shoqërore. Rezultate konkrete për Republikën. Ndonëse pak më gjatë, dua të …

Lexo më shumë

Jep dorëheqje nënkryetari i parë i Vetëvendosjes, Dardan Sejdiu

Dardan Sejdiu, Vetëvendosje

Në Vetëvendosje ndodhi edhe një dorëheqje. Nënkryetari i parë i lëvizjes Vetëvendosje, Dardan Sejdiu dha të enjten dorëheqje nga të gjitha funksionet në këtë parti politike. Në një letër dërguar kryesisë së lëvizjes Vetëvendosje, ai thekson se “përkundër korektësisë dhe vullnetit për të kontribuar në zgjidhjen e problemeve të brendshme, …

Lexo më shumë