fbpx

Tag Archives: Danimarka

Pse Danimarka tarifon të pasurit?

sydbank, danimarka, kopenhagen, bloomberg

Normë interesi për depozitat mbi 1.1 milionë dollarë Ata që kanë llogari mbi 1.1 milionë dollarë në bankë, t`i paguajnë bankës një normë prej 0.6%, Sydbank, që është edhe banka e dytë më e madhe në vend, do të veprojë njësoj si Jyske bank, shkruan globenewswire. Banka daneze Sydbank ka …

Lexo më shumë

Bukuroshja daneze

ellen, danimarka, BE, dyoksidi karbonit

Trageti elektrik gjatë një viti, do të parandalojë lëshimin e 2,000 ton CO2, 42 tonë azot, 2.5 ton grimcave dhe 1.4 ton dioksid squfuri në atmosferë Ellen, trageti elektrik është i aftë të transportojë 30 automjete dhe 200 pasagjerë dhe është i fuqizuar nga një bateri “me një kapacitet të …

Lexo më shumë