fbpx

Tag Archives: Dana Grigorcea

Çka është atdheu

Dana Grigorcea

Në një “Mauerparty” në një diskotekë me vulat “Lindje” dhe “Perëndim” shkrimtarja zvicerano-rumune Dana Grigorcea ka konstatuar, se atdheu është në radhë të parë vendi, në të cilin mund të vesh diçka në lëvizje. “Vij unë nga Lindja apo nga Perëndimi?” Këtë pyetje më shtronin studentët e mi në një …

Lexo më shumë