fbpx

Tag Archives: Da Vinçi

Skicat e Da Vincit po bëhen realitet

Skicat e Da Vincit

Skicat e “njeriut fluturues” dhe “urës portabël” të Leonardo da Vincit do të materializohen në një ekspozitë, që hapet të enjten në qytetin belg, Bryzh. Edhe pse skicat e piktorit të famshëm janë kthyer më herët në realitet trepërmasor (3D), organizatorët thonë se kjo është ekspozita më e madhe e …

Lexo më shumë