fbpx

Tag Archives: Çmimi Nobel për Paqe

ICAN fiton Çmimin Nobel për Paqe

Nobeli

Komiteti norvegjez për Çmimin Nobel për Paqe kanë shpallur fitues për këtë vit, Fushatën për ndalimin e armëve bërthamore (ICAN). Kjo organizatë ka marrë këtë çmim për punën e saj që ka tërhequr vëmendjen rreth pasojave katastrofale që mund të kenë armët bërthamore dhe për përpjekjet e saja për të …

Lexo më shumë