Tag Archives: climate change

Pa makina

barcelona, spanja, climate change

Mund të parandalohen 667 vdekje të parakohshme çdo vit Një studim i kryer nga Instituti i Barcelonës për Shëndetin Global përllogarit se qyteti mund të parandalojë 667 vdekje të parakohshme çdo vit nëse do të arrijë t`i krijojë 503 superblloqet e parashikuara në planin e tij fillestar – nga gjashtë …

Lexo më shumë

Lojërat Olimpike 2020 më ekologjike

toyota, Olympics, climate change

Toyota shpreson të arrijë emetimin më të ulët që është parë ndonjëherë Toyota, një partner në të gjithë Lojërat Olimpike dhe Paralimpike Tokio 2020, ka njoftuar se gati 90% e automjeteve që do të sigurojë për lojërat do të funksinojnë elektrikisht, shkruan techobserver. Kjo zgjedhje vjen dhe si rrjedhojë e …

Lexo më shumë