fbpx

Tag Archives: certifikohen rezultatet

KQZ-ja certifikon rezultatet e balotazhit për kryetarë të 12 komunave

zgjedhje

Nuk janë certifikuar ende kryetarët e Istogut, Prizrenit e Prishtinës. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot certifikoi rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të raundit të dyte për kryetarë të 12 komunave: Gjakovë, Gjilan, Dragash, Kaçanik, Kamenicë, Mitrovicë e Jugut, Obiliq, Podujevë, Shtime, Suharekë, Vushtrri dhe Malishevë. Po ashtu, KQZ-ja certifikoi rezultatin përfundimtar …

Lexo më shumë