Tag Archives: CEFTA

Kosova peng i simboleve, e jo i përmbajtjes dhe mundësive që mund të ofrojë CEFTA

cefta

Qeveria e Kosovës planifikon të kërkojë nga zyra e Bashkimit Evropian, që nga Marrëveshjen për Tregti të Lirë të Evropës Qendrore (CEFTA), të hiqen shenjat e  UNMIK -ut dhe të vendosen ato të Kosovës. “Po mendojmë se është koha e fundit të tregojmë se Kosova është shtet i pavarur. Kjo çështje …

Lexo më shumë