fbpx

Tag Archives: cameron

Cameron: 7 muaj për të shpëtuar Britaninë

cameroon

Kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar, David Cameron, përmes një deklarate ka tentuar që të bindë banorët e Skocisë që të qëndrojnë së bashku me Britaninë, duke llogaritur se kanë mbetur shtatë muaj deri në shpëtimin e Britanisë. Gjatë një deklarate emocionuese, Cameron foli për origjinën skoceze dhe tha se referendumi …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!