fbpx

Tag Archives: Bytyqi

Ja anëtarët e ri të Akreditimit

Shyqiri Bytyqi

Ministri Bytyqi emëroi anëtarët e rinj të KShC të Agjencisë Kosovare të Akreditimit Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ka marrë vendim për emërimin e anëtarëve të rinj të Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KShC) të Agjencisë Kosovare të Akreditimit (AKA-së). Këtë vendim, ministri Bytyqi e ka marrë me …

Lexo më shumë