fbpx

Tag Archives: bytyci

Ministri Bytyçi shkel rregulloren

Shyqiri Bytyqi

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka shkelur rregulloren mbi punën e Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KSHC) të Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA). Kjo meqë, përveç anëtarëve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë ai ka emëruar edhe kryetarin dhe nënkryetarin e këtij bordi. Pika 2 e nenit 5 …

Lexo më shumë