Tag Archives: buxheti

10 vite 31 milionë euro

kqz

Zgjedhjet e 6 tetorit të këtij viti janë zgjedhjet më të shtrenjta parlamentare në 10 vite shtet Mbi 31 milion euro janë harxhuar për organizimin e zgjedhjeve në Kosovë që prej pas Pavarësisë, duke përfshirë këtu zgjedhjet parlamentare dhe zgjedhjet lokale, sipas të dhënave të KQZ-së Sipas të dhënave të …

Lexo më shumë

Sa i kushtojnë Kosovës zgjedhjet e jashtëzakonshme ?

Që nga viti 2010, asnjë qeveri e Kosovës nuk ka arritur të përfundojë mandatin kushtetues katërvjeçar, çka si pasojë ka imponuar organizimin e zgjedhjeve të parakohshme. Përveç efekteve politike, shkuarja e shpeshtë në zgjedhje, sipas organizatave joqeveritare, po i kushton edhe buxhetit të Kosovës me harxhimin e paplanifikuar të miliona …

Lexo më shumë

LDK-ja s’e voton buxhetin

ldk , deputetet, buxheti, abrashi

Arban Abrashi, deputet i Lidhjes Demokratike të Kosovës ka thënë se ky subjekt nuk do ta votojë buxhetin. “LDK ka rezervat dhe vërejtjet e veta për buxhetin. Nuk besojmë që ky buxhet i sjellë zhvillim vendit, prandaj nuk do të jemi pjesë. Le të mbetet çështje e koalicionit”, ka thënë …

Lexo më shumë